Tapijt? betonlook?

Jarenlang heeft tapijt het onderspit moeten delven voor andere typen vloerbedekking zoals hout, vinyl, laminaat of PVC. Maar die tijd is voorgoed voorbij!nno 2018 is tapijt er in enorm veel soorten en in álle denkbare kleuren en structuren, van naturel jute tot neon roze polyacryl. Hoogpolig, laagpolig, met lus of zonder… er is genoeg te kiezen. Nu wil ik wel graag tapijt – want het is zo lekker behaaglijk, geluiddempend en ook nog eens warmte isolerend…- maar dan wel met een moderne touch. En dat kan, want Interfloor heeft een nieuwe collectie: Graphic Project-SDN. Zo gaaf… die wil ik thuis ook wel!

Deze collectie bestaat uit twee stijlvolle dessins: Concrete en Lineair. Het leuke is dat het unieke patroon helemaal geïnspireerd is op structuren uit de natuur... en zo krijg je door verschillende stiksels en slim kleurgebruik en schaduwwerking, het effect van een betonnen vloer bij Concrete en een mooi lijnenspel bij Lineair. Maar het is toch echt tapijt! Zowel Concrete als Lineair zijn er in acht kleuren; van industriële grijs- en bruintinten tot gedurfd blauw/groen.

Wanneer je kiest voor tapijt, dan moet je er rekening mee houden dat elke ruimte een andere kwaliteit nodig heeft. In de slaapkamer loop je nu eenmaal minder dan bijvoorbeeld op de trap. Dit gave betonlook tapijt van Interfloor is zogenoemde projectkwaliteit, dat betekent dat het thuis in elke ruimte kan worden gelegd. Kies je voor een ander tapijt, dan weten ze gelukkig bij Decokay precies waar je welk tapijt moet gebruiken.

Een echte industriële uitstraling, maar wel met alle voordelen van tapijt, wat wil je nog meer?

Deze blog is op www.decokay.nl te lezen en gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist

 www.instagram.com/eigenwillig.nl
 

Decokay Mirck
Cruquiusplein 56
2142 EV Cruquius
023 562 21 82
www.mirck-decokay.nl

Nog meer inspiratie & tips

Horeca op Cruquius Cruquius

Op Boulevard Cruquius zijn maar liefst 5 horeca gelegenheden voor een kopje koffie of lunch.

Lees meer
top 10 SCHADUWMAKERS Intratuin

Voor iedere tuin is een geschikte parasol te vinden. Maar wist je dat er nog veel meer manieren zijn om in de tuin schaduw te maken?

Lees meer
Opvouwbare werkbank Praxis

Wil je een werkbank die snel en gemakkelijk op te bergen is? Maak dan deze opvouwbare werkbank op wielen! 

Lees meer